Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПриватБанк та VISA запустили акційний весняний кешбек

2 квітня 2019, 14:10
715
0
Реклама

Клієнти ПриватБанку отримають кешбек у розмірі 100 грн за отримання або відправлення міжнародних грошових переказів за допомогою карток VISA. Про це йдеться на офіційному сайті комерційної установи.

Акція триває з 1 квітня до 15 травня. Аби отримати доплату до переказу, потрібно зареєструватися в акції, отримати або відправити міжнародний переказ на суму від 50 євро та використовувати картку для оплати товарів і послуг (оплатити карткою не менше 5 разів на суму від 50 грн).

У програмі кешбеку беруть участь усі види термінових грошових переказів, які можна отримати та надіслати через ПриватБанк: SWIFT, Western Union, RIA, MoneyGram, PrivatMoney, IntelExpress, Хазрі, MEEST, Welsend, GMT, STB Union, Worldcom Finance, Albercom Ltd.

Також отримати кешбек зможуть одержувачі платежів від міжнародних партнерів, серед яких TransferGo, Payoneer, TransferWise, Paxum та інші партнери та учасники системи PrivatMoney.

Раніше ми писали, які незаконні схеми використовувались при виведенні коштів з проблемних банків.

Нагадаємо, що модуль «Ситуації для бізнесу» інформаційно-правових систем ЛІГА:ЗАКОН містить практичні матеріали, пов'язані з організацією бізнес-процесів, наприклад, при оформленні банківського кредиту, оцінці ризиків за довгостроковими накопичувальними програмами, введенні в банк тимчасової адміністрації тощо.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини