Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Для сплати ЄСВ відкриті нові рахунки

11 квітня 2019, 10:00
4826
0
Реклама

Державна казначейська служба повідомила, що з 02.05.2019 функціонуватимуть нові рахунки для сплати ЄСВ, які відкриті на балансі центрального апарату Казначейства (код банку - 899998).

Граничний термін використання існуючих рахунків по зарахуванню ЄСВ, які відкриті на балансі Головних управлінь Казначейства в областях та м.Києві спливає 01.05.2019.

Починаючи з 2 травня кошти, які сплачуватимуться на старі рахунки по зарахуванню ЄСВ, не будуть зараховуватись, а повертатимуться платникам, як нез'ясовані надходження.

Для отримання нових реквізитів рахунків слід звернутися до адміністратора коштів ЄСВ - Державної фіскальної служби та Пенсійного фонду (в частині погашення заборгованості по сплаті ЄСВ станом на 01.10.2013).

Раніше ми писали про те, що ДФС назвала граничний термін подання податкової звітності у квітні. Також ДФС оновила графіки перевірок.

Нагадаємо, що дізнатись про потрапляння компанії у графіки планових перевірок державних органів нагляду та контролю можна за допомогою сервісу CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН. Крім того, сервіс дозволяє перевірити інформацію щодо сплати податків вашими контрагентами та можливе їх включення до санкційних списків України, ЄС, США та інших країн.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини