Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

До турецького Бодруму запущено прямий авіарейс

16 квітня 2019, 13:20
817
0
Реклама

13 квітня компанія Turkish Airlines почала виконувати прямі регулярні рейси між Києвом і турецьким Бодрумом - курортом на березі Егейського моря.

Польоти будуть виконуватися один раз на тиждень щосуботи (виліт з Бодрума о 01:15, з Борисполя - о 04:40). Час у дорозі становить 2,5 години.

Як повідомляє ресурс avianews.com, Бодрум-Київ стане першим українським маршрутом Turkish Airlines, який буде виконуватися з регіонального аеропорту Туреччини. В даний час авіакомпанія літає тільки зі Стамбула до Києва, Львова, Одеси, Херсона, Запоріжжя та Харкова.

Розширення напрямків польотів в регіони Туреччини стало можливим після підписання у квітні 2018 року представниками Директорату цивільної авіації Туреччини і Державіаслужби України меморандуму про взаєморозуміння. Нова угода істотно збільшила існуючу квоту на напрямках Київ-Стамбул і Одеса-Стамбул, а також дозволила, окрім Стамбула і Анкари, здійснювати польоти у турецькі міста Ізмір, Бодрум, Бурса і Даламан.

З 13 червня до Бодрума тричі на тиждень планує запустити рейси також й турецький лоукост Pegasus Airlines.

Нагадаємо, що зібрати і проаналізувати медійну інформацію на будь-яку тему (у тому числі й про нові напрямки авіаперевізників) можна за допомогою сервісу SEMANTRUM від ЛІГА:ЗАКОН, який відстежує публікації в інтернет-джерелах, друкованих ЗМІ, телевізійних та радіопрограмах.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини