Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЖКГ

Киянам пообіцяли не відключати гарячу воду влітку надовго

22 квітня 2019, 11:35
607
0
Реклама

Кияни цього літа не переживатимуть такого довготривалого відключення гарячого водопостачання, як це було у 2018 році. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, повідомляє Укрінформ.

«У цьому році будуть роботи по заміні труб. Із цим можуть бути пов'язані короткострокові відключення води, але такого масового відключення, як було у минулому році, в цьому році не буде», - сказав Віталій Кличко.

Він зазначив, що минулого року були серйозні проблеми через змагання з Нафтогазом, заручниками яких стали кияни. «Однак столична влада таки повернула «Київенерго» у власність громади», - додав мер.

Нагадаємо, що влітку минулого року жителі столиці на декілька місяців залишилися без гарячого водопостачання. Нафтогаз припинив поставки газу Києву через борги приватної компанії «Київенерго», вказуючи, що сплатити їх повинен правонаступник цієї компанії - «Київтеплоенерго».

Раніше ми писали про те, що тарифи на воду можуть підняти, якщо збільшиться мінімальна зарплата, а також про те, що з 1 травня українцям нараховуватимуть пеню за борги по комуналці.

Нагадаємо, що на порталі ЛІГА:ЗАКОН Бізнес є можливість підписатися на розсилку і щотижня, щоп'ятниці, отримувати дайджест найважливіших ділових новин.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини