Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Києві знову евакуюватимуть авто порушників

22 квітня 2019, 15:30
696
0
Реклама

З 22 квітня в Києві планують почати евакуювати машини порушників правил паркування. Про це заявив начальник управління з паркування КМДА Дмитро Рахматуллін.

Організовувати процес будуть новонабрані муніципальні інспектори з паркування, штат яких планують сформувати до кінця року у кількості 90-100 чоловік. Спочатку інспектори працюватимуть на встановлених ділянках у Печерському, Шевченківському та Голосіївському районах Києва.

При цьому інспектор, виявивши порушника, викликатимуть поліцейських, які в свою чергу будуть займатися евакуацією неправильно запаркованих авто.

Нагадаємо, що нові правила оформлення поліцейськими матеріалів про адміністративні правопорушення в сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані не в авторежимі, затверджені наказом МВС від 20 грудня 2018 № 1040, набули чинності 8 лютого. Згідно з ними, поліцейські можуть блокувати або доставляти на штрафмайданчик ТЗ за порушення правил паркування і створення перешкод дорожньому руху.

Раніше ми писали, що чекає власників «евроблях», у разі, якщо вони до 25 травня не легалізують авто в Україні і не вивезуть його за кордон.

Детальніше про відповідальність за порушення правил зупинки і стоянки, особливості фіксації і розгляду справ можна дізнатися з матеріалів модуля «Мистецтво оборони» інформаційно-правових систем ЛІГА:ЗАКОН.

Тестовий доступ до модуля можна отримати за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини