Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Засідання по одній із судових справ ПриватБанку перенесено на 13 травня

23 квітня 2019, 13:13
282
0
Реклама

Шостий апеляційний адміністративний суд відклав на 13 травня розгляд апеляційної скарги Нацбанку на рішення Окружного адміністративного суду Києва про скасування розпорядження НБУ з перевірки ПриватБанку у жовтні 2016 року, напередодні націоналізації фінустанови - повідомляє УНІАН із посиланням на прес-службу НБУ.

Нацбанк оскаржує рішення за позовом одного з найбільших акціонерів ПриватБанку - кіпрської компанії Triantal Investments Ltd, в якому вимагалося визнати неправомірним і скасувати жовтневе розпорядження НБУ 2016 року, яким регулятор ініціював позапланову інспекційну перевірку фінустанови.

Як ми писали раніше, 20 квітня Печерський районний суд м. Києва прийняв рішення про розірвання договорів особистої поруки Ігоря Коломойського по кредитах рефінансування ПриватБанку, отриманими до входження держави в капітал.

З позовом про розірвання договорів особистого поручительства Ігор Коломойський звернувся до суду у вересні 2017 року, через півроку після позову Triantal Investments.

Нагадаємо, що перевірити наявні чи потенційні ділові контакти можна за допомогою сервісу CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН. Він дозволяє перевірити інформацію про можливо відкриті справи про банкрутство та судові процеси щодо юридичних осіб та ФОП, сплату ними податків, можливе включення у санкційні списки України, ЄС, США та інших країн тощо. Також можна відстежувати інформацію, що надходить. Аби випробувати роботу сервісу, передбачена можливість замовити тестовий доступ.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини