Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ryanair збільшить частоту польотів в Іспанію, Словаччину та Польщу

13 травня 2019, 09:15
1418
0
Реклама

Ryanair збільшить частоту польотів з Іспанії, Словаччини та Польщі в Україну в сезон зимової навігації польотів 2019/2020. Про це повідомляє avianews.com.

C 27 жовтня частота рейсів Київ - Братислава збільшиться з двох то трьох на тиждень. На додаток до перельотів щопонеділка та щочетверга з'явиться ще один - щонеділі.

З 28 жовтня рейси Київ - Краків будуть виконуватися п'ять разів на тиждень. Якщо зараз польоти на цьому маршруті виконуються щовівторка, щочетверга, щосуботи та щонеділі, то в зимовому розкладі літаки літатимуть щопонеділка, щосереди, щочетверга, щоп'ятниці та щонеділі.

Кільність днів перельотів з Києва до Варшави Ryanair не збільшить, але розширить частоту з чотирьох до п'яти на тиждень за рахунок відкриття з 1 листопада другого рейсу по п'ятницях. Тобто маршрут Київ - Варшава стане першим серед українських напрямків Ryanair, на якому рейси будуть виконуватися два рази на день.

Четверте розширення торкнеться напрямку Київ - Барселона. З 2 листопада польоти на цьому напрямку будуть виконуватися п'ять разів на тиждень, замість чотирьох. На додаток до рейсів щопонеділка, щосереди, щоп'ятниці та щонеділі до розкладу внесено рейс щосуботи.

Нагадаємо, лоукост Laudamotion переведе рейси Київ - Відень на щоденний режим.

Зібрати та проаналізувати медійну інформацію на будь-яку тему можна за допомогою сервісу SEMANTRUM, який відстежує публікації в інтернет-джерелах, друкованих ЗМІ, телевізійних та радіопрограмах.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини