Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

На український ринок заходить найбільший у Європі автобусний лоукостер

5 червня 2019, 11:30
1197
0
Реклама

Європейський автобусний перевізник FlixBus планує вийти на український ринок. Про це повідомляє Центр транспортних стратегій з посиланням на інформацію компанії.

У FlixBus анонсували, що 11 червня 2019 року представники компанії проведуть в Києві свою першу в Україні прес-конференцію.

Гендиректор компанії в Польщі та Україні Міхал Леман розповість про плани розвитку FlixBus на українському ринку, про бізнес-модель FlixBus і співпраці з місцевими автобусними компаніями, а також про новий стандарт міжміських автобусів для України.

У 2017 році компанія оголосила про відкриття рейсів з ЄС до чотирьох українських міст. Автобуси з Києва, Львова, Рівного та Житомира почали їздити у Польщу (Краків, Катовіце) та Чехію (Острава, Прага, Брно). Мінімальна ціна квитка зі знижкою, наприклад, Київ-Прага, складала 5 євро, а час в дорозі - близько доби. Правда, тоді в компанії розповіли про те, що перевезення здійснюватиме партнер Flixbus - чеська компанія Umbrella. Це типовий порядок для роботи Flixbus, адже компанія співпрацює з більш ніж 250 регіональними партнерами-перевізниками, що мають загальну систему продажу квитків і загальний бренд.

Читайте також:

Автоперевізникам готують нові правила роботи

Uber Shuttle : вартість проїзду і графік роботи

З 1 травня діють оновлені правила обов'язкового техконтроля авто

Модуль «Ситуації для бізнесу» інформаційно-правових систем ЛІГА:ЗАКОН містить практичні матеріали, пов'язані з організацією бізнес-процесів, наприклад, щодо ліцензій на перевезення пасажирів і вантажів,відповідальності в галузі автоперевезень.

Вирішуйте професійні питання разом з ЛІГА:ЗАКОН та отримуйте подарунок.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини