Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

FlixBus офіційно в Україні: вартість квитків від 5 євро

14 червня 2019, 12:30
719
0
Реклама

Компанія з найбільшою автобусною мережею в Європі тепер має офіс і в Києві. FlixBus здійснюватиме перевезення автобусами українських компаній-партнерів.

Незважаючи на те, що автобуси належать місцевим перевізникам, компанія гарантує однакову якість обслуговування в кожному автобусі. В усіх пасажирів є безкоштовний Wi-Fi, зручні сидіння, на борту автобуса працює кондиціонер, є розетки та туалет.

Зараз FlixBus доступний в Києві, Львові, Рівному, Житомирі та Ужгороді. На прес-конференції 11 червня перевізник анонсував посилення присутності. До кінця роки планується запустити рейси в Європу з Дніпра, Одеси, Харкова і Чернівців. Також в планах внутрішні рейси з Харкова і Дніпра через Київ у Львів.

Вартість квитків може стартувати від 5 євро. FlixBus також застосовує лоукост-модель формування цін - чим раніше бронюєш, тим дешевше.

Придбати квитки можна на сайті перевізника, через мобільний застосунок або безпосередньо у водія автобуса (за звичайною ціною і тільки, якщо в автобусі ще залишилися вільні місця). Квиток можна не роздруковувати, водій автобуса просто сканує QR- код.

Перші рейси FlixBus з України відбулися ще у 2017 році. Київ, Житомир, Рівне та Львів мають щоденне сполучення з Німеччиною, Угорщиною, Польщею і Австрією.

Зараз доступні 42 маршрути з Києва до Європи. Квитків в Польщу - від 499 грн. Продаж квитків відкривається за 3-6 місяців до дати відправлення.

Безкоштовно можна перевезти одну одиницю ручній поклажі і одну одиницю багажу.

Ручна поклажа: габарити ручної поклажі не повинні перевищувати 4х30х18 см, а вага - 7 кг Усі цінні речі необхідно перевозити в ручній поклажі.

Багаж: до 20 кг, максимальні розміри 80x50x 30 см Допускаються незначні відхилення розмірів, якщо сума розмірів багажу по висоті, ширині і довжині не перевищує 160 см

Не впевнені в своєму контрагенті? Перевірте його прямо зараз

Безпека підприємства, алгоритми дій для бізнесу і єдине інформаційне поле для усіх фахівців - вибирайте системи ЛІГА:ЗАКОН для усієї компанії і отримуйте подарунки!

Фото: flixbus.com.ua

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини