Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Цього літа у Києві перекриють ще один міст

14 червня 2019, 13:15
2507
0
Реклама

Київавтодор на своїй сторінці у Facebook повідомив, що 22 червня почнеться капітальний ремонт мосту на перетині проспекту Леся Курбаса із залізницею Київ-Волинський-Святошино (поряд з трамвайною зупинкою "Сім'ї Сосніних"). У зв'язку з цим рух на проспекті у бік центру буде тимчасово обмежений.

Автодор повідомляє, що міст вже тривалий час знаходиться в аварійному стані, а останні роботи проводилися в 1965 році. Міст потребує капітального ремонту.

Вартість нового мосту буде коштувати 413 мильйонів гривень (вдвічі менше ніж Шулявський міст), а головним підрядником буде ТОВ Укртрансміст.

Спочатку дорожня служба відремонтує трамвайне полотно, тротуари і проїжджу частину в напрямку центру міста. Ці роботи планують завершити до кінця цього року. У 2020 почнеться ремонт зустрічної смуги у напрямку Кільцевої дороги. Всі роботи планують завершити до кінця 2021 року.

Це загрожує великими заторами, оскільки зараз проспект Леся Курбаса перевантажений через ремонт Шулявського мосту.

Раніше ми писали про те, що з 13 червня в Києві на Південному мосту перекриють дві смуги руху у бік центру, а також схеми об'їзду Шулявського мосту.

Читайте також про те, що за ушкодження авто через поганий стан дороги відповідає балансоутримувач.

Сервіс CONTR AGENT за кілька хвилин відобразить повне досьє на кожну компанію в Україні. Для пошуку достатньо лише ввести назву/код ЄДРПОУ підприємства, ПІБ директора чи засновника; ПІБ або ІПН ФОПа. Оформити заявку на тестовий доступ до сервісу можна за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини