Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

YanAir дозволили літати

19 червня 2019, 11:15
726
0
Реклама

Після усунення критичних зауважень комісія Державіаслужби схвалила рішення поновити сертифікат авіакомпанії Yanair. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Він вказав, що 18 червня, з затримкою, відбувся регулярний рейс Київ-Батумі.

«Водночас, сподіваємося, що дана авіакомпанія, як і інші, зрозуміли - ми жартувати і нехтувати безпекою пасажирів та регламентами не будемо. Державіаслужба буде вживати відповідні заходи щодо авіакомпаній, які невчасно виконують польоти. Авіакомпанія зобов`язана інформувати пасажирів про перенесення рейсів, її представник повинен бути на зв'язку з пасажирами, компенсувати час затримки чи скасування польоту», - зазначив міністр.

Також він попросив пасажирів при обранні авіаперевізника враховувати рейтинги Міністерства інфраструктури, які публікуються щомісяця.

Раніше ми писали про те, що YanAir зупинив польоти з 7 червня.

Вам також може бути цікаво, що аеропорт «Бориспіль» встановив стандартні тарифи на паркування.

Нагадаємо, що на порталі ЛІГА:ЗАКОН Бізнес ви можете підписатись на розсилку, яка дозволить отримувати дайджест найважливіших новин для бізнесу щоп'ятниці.

Безпека підприємства, алгоритми дій для бізнесу та єдине інформаційне поле для всіх фахівців - обирайте системи ЛІГА:ЗАКОН для всієї компанії та отримуйте подарунки!

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини