Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПриватБанк виграв суд у підприємства Коломойського

27 червня 2019, 14:30
1554
0
Реклама

26 червня ПриватБанк здобув чергову перемогу у Великій Палаті Верховного Суду у спорі з майновим поручителем за кредитом рефінансування - Марганецьким гірничо-збагачувальним комбінатом. Про це йдеться у повідомленні банку.

«Держбанку вдалося вкотре переконати суддів найвищої судової інстанції в обґрунтованості своєї правової позиції і не допустити примушення до погашення боргу за одним з кредитних договорів, укладених з НБУ до націоналізації банку", - йдеться в повідомленні.

У банку зазначають, що це одне з 4 рішень Великої Палати ВС, яке забезпечує банку перемогу в даній категорії справ, що розглядаються в судах нижчих інстанцій.

Судовий процес, в якому майновий поручитель Марганецький ГЗК намагався вивільнити свою іпотеку, зобов'язавши ПриватБанк погасити борг по рефінансуванню, тривав з 2017 року.

Щойно з'являться відповідні рішення, ви легко зможете їх знайти в системі аналізу судових рішень VERDICTUM. Систему можна протестувати.

Раніше ми писали про те, що ВС відхилив скаргу Коломойського щодо заборони роботи аудиторів ПриватБанку, а також про те, що Коломойський остаточно програв суди по заставному майну на 2,6 млн грн.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини