Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні зменшилась середня заробітна плата

1 липня 2019, 17:23
2081
0
Реклама

Згідно з динамікою середньої заробітної плати, яку Держстат опублікував на своєму офіційному сайті, у травні показник скоротився на 0,3% - середня з/п знизилась з 10269 грн. до 10239 грн.

Однак таке незначне зниження не вплинуло на загальну динаміку: вона все ще залишається позитивною. В середньому з січня 2019 року з/п збільшилася на 1016 грн.

Статистика показує, що найвища середня зарплата у працівників фінансової та страхової діяльності, а також працівників сфери інформації та телекомунікацій: від 17 до 19 тис. грн.

Найнижча оплата праці у сфері охорони здоров'я, тимчасового розміщення та громадського харчування, а також соціальних працівників. Їх середня зарплата не перевищує 7 тис. грн.

Раніше ми писали про зміни в Україні, які спричинить введення нової купюри.

Читайте також: З 1 липня збільшиться розмір аліментів.

Убезпечити ваше майно від шахрайських дій допоможе спеціальний сервіс SMS-МАЯК. З його допомогою про зміни в реєстрі нерухомості можна оперативно дізнатися SMS-повідомленням. Для отримання попереджувальної інформації про зміну майнових прав на земельні ділянки можна скористатися сервісом SMS-МАЯК ЗЕМЛЯ.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини