Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Коли у Києві закінчаться пробки через ремонт доріг?

9 липня 2019, 17:00
3193
0
Реклама

75 столичних мостів знаходяться в аварійному стані. Всі вони були побудовані 40-60 років тому, та необхідний капітальний ремонт у більшості випадків не проводився. За останні чотири роки у столиці було відремонтовано 26 мостів і шляхопроводів, полагодження деяких з них триває досі.

Шляхопровід на Борщагівці

У Києві перекритий міст на проспекті Леся Курбаса біля трамвайної зупинки «Сім'ї Сосніних». Робітники вже зняли асфальтне покриття на мосту по стороні руху в центр. Так, замість 3 смуг для проїзду залишилася лише 1, причому як у напрямку центру, так і в напрямку Кільцевої дороги. Трамвайні колії також розібрані. Відновити рух трамваїв №1 і №3 планується до кінця цього року, чого не скажеш про рух автомобілів. Ремонт, як і пробки у годину-пік триватиме ще 1,5 року - до кінця 2021.

Раніше ми писали про те, скільки коштував ремонт цього мосту.

Південний міст

Як повідомили у «Київавтодорі», Південний міст часто перебуває на ремонті тому, що конструкцією Південного мостового переходу передбачено 46 деформаційних швів, 21 з яких капітально відремонтовані упродовж 2016 - 2018 років. Цьогоріч ще 8 деформаційних швів будуть замінені на нові німецькі шви фірми «Mayer».

Покриття на Південному мосту потребує ремонту, а враховуючи, що чимало років кошти на ремонт штучних споруд не виділялися, в останні 3 - 4 роки дорожники вимушені наздоганяти ремонтні роботи, які у плановому порядку повинні були виконуватися упродовж всіх років експлуатації мосту.

Міст Метро

Міст через Русанівську протоку ремонтують за унікальною технологією, яку не використовували в Україні раніше. Мер столиці Віталій Кличко запевнив, що до кінця нинішнього року завершиться ремонт мосту Метро через Русанівську протоку.

Шулявський шляхопровід

16 березня 2019 Шулявський міст повністю перекрили для капітального ремонту. Його планували закінчити до кінця цього року, однак плани змінилися. Про причини, які перешкодять завершити ремонт у визначений термін, повідомив мер Віталій Кличко. Тепер дата закінчення ремонту невідома.

Читайте також: Чому важливо перевіряти контрагентів/партнерів перед укладенням угоди?

Якщо ви вирішили відкрити власний бізнес в Україні, ви можете зареєструвати ТМ за допомогою PatentBot - інноваційного партнерського сервісу ЛІГА:ЗАКОН. Така реєстрація здійснюється цілодобово. Ознайомитися з сервісом можна за посиланням

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини