Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Внесено зміни до ряду постанов про оформлення паспортів

23 липня 2019, 11:40
2044
0
Реклама

Кабінет міністрів України схвалив внесення змін до деяких постанов Уряду з питань оформлення документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство України чи спеціальний статус особи.

Зокрема, передбачається внести зміни до деяких постанов Кабінету міністрів, якими затверджено Порядки оформлення, видачі, обміну, пересилання, вилучення, повернення державі, визнання недійсними та знищення документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус особи.

Вимоги, що пред'являються до фотовідбитків для паспорта, установлені ДСТУ 1303-94, тепер виключені. Уніфіковані вимоги встановлюватиме МВС. Мова йде про відцифрований образ обличчя та фотовідбитки пальців, що вносяться до Єдиного державного демографічного реєстру та на сторінки документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус.

Нагадаємо, вартість оформлення біометричних паспортів та паспортів у вигляді ID-картки підвищилася з 1 липня 2019 року.

Раніше ми писали, що з 14 квітня українці можуть подорожувати до Таїланду без віз.

Перевірити вашого контрагента на благонадійність і здійснювати його подальший моніторинг можна за допомогою сервісу CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН. Ви можете перевірити контрагента, який вас цікавить, прямо зараз, оформивши заявку на тестовий доступ до сервісу.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини