Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Rozetka запускає віртуальне турагентство

30 липня 2019, 15:50
396
0
Реклама

Тепер на сайті найбільшого українського онлайн-магазину Rozetka можна придбати тур. На порталі з'явився новий сервіс - Rozetka.Travel.

Новий сервіс дозволяє купити тур, не відвідуючи агентство. На сайті можна обрати напрямок, тривалість відпочинку, кількість путівок. Фільтри допоможуть зробити вибір швидше: можна визначити кількість зірок в готелі, його тип, оператора і вартість путівки.

Всі документи - договір на туристичне обслуговування з туроператором, авіаквитки, ваучер на заселення, медична страховка - будуть з'являтися в особистому кабінеті покупця, а також дублюватися на e-mail.

До Rozetka.Travel вже підключилися Anex Tour, TUI, Tez Tour, Pegas Touristik, Mouzenidis Travel і ін. Сервіс поки що працює в режимі бета-тестування. Також працює цілодобова телефонна служба підтримки, плануються офлайнові точки.

На момент заснування у 2005 році Rozetka була онлайн-магазином електроніки і побутової техніки. Зараз це мультікатегорійний онлайн-супермаркет.

Читайте також: ВС вирішив, чи повинна турфірма відшкодувати збитки, якщо туристу не сподобався готель

Вас може зацікавити: Особливості надання щорічної відпустки за минулі роки

В Україні запустили бота-бухгалтера Repor Tax для ФОП, який вміє розраховувати та сплачувати податки, а також подавати звітність в держоргани.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини