Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

5G з’явиться в Україні не раніше ніж через три роки

23 вересня 2019, 10:30
515
0
Реклама

За словами Михайла Федорова, в Україні все ще не завершилося впровадження 3G і 4G, тому впровадження 5G просто недоцільно.

"Щоб прийти до питання 5G, треба багато відремонтувати того, що у нас зламано. Жодна людина в країні не розуміє, яке у нас реальне проникнення інтернету в регіони. Ми дуже хочемо це відремонтувати в найближчі кілька місяців", - сказав він.

За його словами, метою на сьогоднішній день є доступ всіх населених пунктів України до широкосмугового інтернету протягом трьох років.

Також віце-прем'єр заявив, що повноцінне впровадження 3G і 4G також вимагає додаткового часу та зусиль, оскільки досі в Україні багато «білих» чи «чорних» плям без зв'язку.

Згідно з Указом №497/2019, який Володимир Зеленський підписав 8 липня, впровадження 3G і 4G має завершитися до кінця 2019 року.

ЛІГА:ЗАКОН запрошує на конференцію про захист бізнесу Safe Side 2.0

Читайте також:

З 1 жовтня змінюються номери рахунків для сплати податків

Юридична компанія Juscutum, яка входить до Групи компаній ЛІГА, першою в Україні випустила мобільний додаток у сфері юридичних послуг Juscutum Legal Alarm. З його допомогою ви зможете зробити екстрений виклик адвоката, налаштувати автоматичне повідомлення про подію рідними та отримати інструкції щодо «Що робити».

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини