Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Стартував всеукраїнський конкурс молодих дизайнерів MTI Upgrade

23 вересня 2019, 13:45
840
0
Реклама

11 вересня 2019 року, Київ. Група компаній МТІ спільно з провідними українськими креативними агенціями розпочала конкурс з розробки свого нового логотипу серед молодих графічних дизайнерів віком від 16 до 25 років. Унікальний для України проект MTI Upgrade надає можливість початківцям - талановитим школярам, студентам профільних факультетів вишів й працюючим дизайнерам - створити потужний кейс для свого портфоліо та увійти в історію великого бізнесу.

«Рік тому народилась ідея оновити логотип Групи компаній MTI, який ми не змінювали десь протягом 15 років. Зараз дуже швидко розвивається світ, технології та бізнес-процеси. Візуально компанії теж змінюються. Нам важливо побачити себе очима молоді та одночасно надати їй можливості реалізувати себе, вийти на новий професійний рівень та отримати експертизу від креативних агенцій», - зазначив на тематичному прес-заході президент Групи компаній MTI Володимир Цой.

Дизайн-макети проекту логотипу MTI Group будуть прийматися на конкурс з 11 вересня по 11 жовтня 2019 року. Після цього кращі роботи обиратиме журі, до складу якого входять: Володимир Цой, президент Групи компаній MTI, Юлія Коломоєць, директорка Департаменту корпоративних комунікацій MTI Груп, Олександр Вісіч, співзасновник Клубу соціально-відповідального бізнесу, Валерія Толочина, директорка з маркетингу INTERTOP, Марія Волошина, керуюча директорка Kyiv Fashion Institute, Арсеній Фещенко, product designer додатка Bird, Костянтин Шнайдер, креативний директор Saatchi & Saatchi Ukraine, Юрій Горбачевський, креативний директор комунікаційної групи TWIGA Ukraine.

Кожна робота, яка відповідає усім критеріям технічного та конкурсного завдань, отримає зворотній зв'язок у вигляді деталізованої оцінки та порад від членів журі. Переможець отримає грошову винагороду у розмірі 25 000 грн.

Також три призера зможуть пройти місячне оплачуване стажування в Групі компаній MTI, а ще три - отримають сертифікати на покупки в мережі магазинів INTERTOP.

Важливо, що у ході проведення конкурсу члени журі мають право запрошувати учасників до співпраці у власних творчих проектах, поза процедурою проведення конкурсу.

«Ми живемо у добу соціальних мереж. Ми відкриті і кожен учасник конкурсу зможе звертатися до нас як до наставників та задавати свої професійні питання. - відмітив Юрій Горбачевський, креативний директор комунікаційної групи TWIGA Ukraine - Я не киянин, й добре пам'ятаю, як розпочинав свою кар'єру у столиці. Повірте, можливість стажування у великій компаній та спілкування з професіоналами твоєї справи - безцінні. Навіть поза умов конкурсу ми готові розглядати співпрацю з талановитими дизайнерами, яких, я впевнений, подарує нам цей конкурс».

Інформація про правила участі у конкурсі розміщено на офіційному сайті Групи компаній MTI та на офіційному пабліку MTI Group у Facebook.

Нагадаємо, що аналіз будь-медійної інформації зручно проводити за допомогою сервісу SEMANTRUM на Платформі ЛІГА:ЗАКОН, який аналізує публікації в інтернет-джерелах, друкованих ЗМІ, телевізійні та радіопрограми.

Довідка

Група компаній MTI - це диверсифікований бізнес, який об'єднує три базові напрямки:

- інформаційно-комунікаційні технології - дистрибуція, гарантійний та післягарантійний сервіс, інтеграція ІТ-рішень, проектування та впровадження систем безпеки (антикрадіжних систем, систем контролю доступу, управління складом на базі RFID-технології)

компанії - MTI hi-tech дистрибуція, Tехногард, MTI Сервіс

- роздрібна торгівля - взуття, одяг, ювелірні прикраси, електроніка

компанії - INTERTOP, Protoria, MTI Fashion, Амадео

- 3-PL оператор - послуги зі зберігання, обробки і доставки вантажів

компанія - Denka Logistics

Група компаній MTI веде свою діяльність на територіях України та Казахстану.

Податкові відрахування Групи компаній в бюджет України - близько 2 млрд. грн на рік

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини