Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Суми страхових виплат по ОСАЦВ збільшили на 30%

23 вересня 2019, 15:41
917
0
Реклама

21 вересня набуло чинності розпорядження Нацкомфінпослуг від 09.04.2019 № 538, яким внесено зміни до нормативно-правових актів з питань обов'язкового страхування. Зокрема, збільшено розміри страхових сум за договорами автоцивілки. Виплати за шкоду, заподіяну майну потерпілих, збільшено зі 100 до 130 тисяч гривень, а за шкоду, заподіяну життю і здоров'ю - з 200 до 260 тисяч.

Розпорядженням також затверджено нові коригуючі коефіцієнти, які впливають на вартість автострахування. Зокрема, з'явився новий коефіцієнт 0,9 для електромобілів та істотно підвищується коефіцієнт для транспортних засобів з іноземною реєстрацією (з 2-4 до 5-10).

Нагадаємо, розмитнити "євробляхи" за спрощеним порядком можна до 31 грудня: Закон набув чинності.

Перед укладенням договору обов'язкового страхування ми рекомендуємо перевіряти свою страхову компанію. В майбутньому це заощадить як фінансові, так і часові витрати. Перевірити цю інформацію можна за допомогою системи перевірки і моніторингу CONTR AGENT. Це зручний сервіс, який за декілька хвилин відобразить повне досьє на кожну компанію в Україні. Для пошуку досить ввести назву/код ЄДРПОУ підприємства, ПІБ директора або засновника; ПІБ або ІНН ФОП. Оформити заявку на тестовий доступ до сервісу можна за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини