Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Дані про участь компаній в тендерах і про перевірки доступні в рамках однієї системи

2 жовтня 2019, 16:32
1573
0
Реклама

Пошук контрагентів та їх перевірка - необхідність, з якою стикається кожна компанія. Досвідчені власники бізнесу та грамотні юристи знають, як зробити все можливе, щоб працювати тільки з надійними компаніями. За недобросовісного контрагента несете відповідальність ви.

Для уникнення неприємних ситуацій варто перед початком співпраці провести поглиблену перевірку. Це можна зробити самостійно, витративши на це час та ресурси або ж скористатися спеціальними сервісами, які синхронізовані з відкритими джерелами та державними реєстрами. Однією з таких є аналітична система CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН, яка починаючи з 2016 року дає можливість бізнесу перевіряти контрагентів на чесність, а нещодавно система представила ринку низку оновлень, які у рази збільшують її можливості.

На що здатна система тепер?

Користувачам системи став доступний новий розділ Держзакупівлі

Завдяки даним з системи Prozorro, користувач має доступ до наступної інформації:

  • даних щодо державних тендерів всіх компаній (у якості учасника або ж організатора): суми, переможців, дискваліфікованих, і т.д.

  • даних щодо частки доходу від державних закупівель у співвідношенні до загального доходу компанії

  • ТОП-5 масштабних партнерів по тендерам (з найдорожчими пропозиціями)

  • ТОП-5 тендерів компанії

  • виграні тендери

  • програні тендери

  • всі тендери, з яких компанію дискваліфікували

  • тендери, які не відбулися

Нижче представляємо на прикладі компанії ЛІГА:ЗАКОН як відображається інформація про державні закупівлі користувачеві у системі.

Розділ “Держзакупівлі” у системі CONTR AGENT

Розділ “Держзакупівлі” у системі CONTR AGENT

Оновлено інформацію щодо плану державних перевірок

Також у даному релізі додано інформацію щодо майбутніх чи минулих перевірок компаній, а також їх результати. Тобто перевіряючи контрагента перед співпрацею, користувач може завчасно дізнатися про його можливі слабкі сторони спираючись на перевірки, які мала компанія чи її результати. Варто зазначити, що відображення інформації у такому обсязі надає система CONTR AGENT. У порівнянні з аналогічними системами оновлення інформації відбувається автоматично 24/7.

Розділ “Перевірки” у системі CONTR AGENT

Розділ “Перевірки” у системі CONTR AGENT

Окрім вище представлених оновлень, відтепер, у досьє компаній актуалізовано та більш деталізовано наступну інформацію: поштову адресу, телефон, факс, сайт, e-mail та перелік послуг, які надає компанія.

Що дозволяє CONTR AGENT?

Аналітична система перевірки та моніторингу CONTR AGENT містить актуальну базу досьє понад 6,5 млн компаній України та ФОП, до якої інформація надходить автоматично з відкритих джерел та державних реєстрів. Зручний пошук дає можливість швидко знайти необхідну компанію чи ФОП за: назвою/кодом ЄДРПОУ, ПІБ директора, ПІБ ФОпа чи його ІПН, КВЕД, періодом існування компанії, регіоном, формою діяльності, статусом підприємства. А завдяки machine learning система може побудувати точні зв'язки між компаніями, засновниками чи адресами.

У системі доступні різні тарифні плани з різним функціоналом, які можна обрати в залежності від власних потреб. Скористатися перевагами онлайн-сервісу CONTR AGENT в тестовому доступі можна тут.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини