Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Землю продаватимуть іноземцям, але не одразу

11 жовтня 2019, 12:15
516
0
Реклама

Президент Володимир Зеленський заявив, що після скасування мораторію на продаж землі на деякий час необхідно закрити доступ до купівлі землі для іноземців.

Про це він повідомив під час прес-марафону 10 жовтня.

"Деякий час ми повинні продавати землю тільки українцям. Другий період, самі фермери говорять, коли наші вже купили, коли у нас вже кредитна ставка, коли вже у нас пільги, тоді ви можете вже відкрити іншим. Іншим іноземним компаніям, які будуть 100% працювати на цій землі. І будуть українці працювати. Але це буде вже через кілька років", - зазначив він.

При цьому Президент вказав на необхідність створення земельного закону, який би дозволив українцям вільно розпоряджатися своєю землею.

"Ситуація з земельним законом складна. Я знайшов час і зустрівся з багатьма фермерами, я їх почув, червоні лінії побачили. Зараз я кажу, що ні в якому разі не можна нести цей закон у Верховну Раду. Громадянин України повинен бути власником. Він повинен мати пільги, якщо він буде працювати на цій землі", - підкреслив він.

Читайте також:

Яким буде ринок землі в Україні

Уряд погодив законопроект про ринок землі

Українцям обіцяють дешеві кредити на купівлю землі

Іноземцям дозволять купувати землю сільськогосподарського призначення в Україні

Зверніть увагу, що уберегти майно від рейдерів допоможуть сервіси SMS-маяк і SMS-маяк Земля, за допомогою яких можна оперативно дізнатися про зміни в реєстрі нерухомості (через SMS - повідомлення, електронним листом, або ж через повідомлення в кабінеті користувача).

Вам також може бути цікаво:

Кабмін хоче ліквідувати схеми ухилення від податків через ФОП - Зеленський

Зеленський вважає, що «зелений» тариф потрібно знижувати

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини