Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Перенесення робочих днів у 2020 році: Кабмін прийняв рішення

24 жовтня 2019, 11:46
19451
0
Реклама

Для сприятливого використання святкових та неробочих днів, а також раціонального використання робочого часу в 2020 році Кабмін прийняв рішення про перенесення робочого дня у січні 2020 року. Про це повідомляється на сайті Уряду.

Кабмін рекомендує для працівників з п'ятиденним робочим тижнем з двома вихідними дням (в суботу та неділю) перенести у 2020 році робочий день з понеділка 6 січня на суботу 11 січня.

Отже, на Різдво в українців буде чотири вихідні поспіль - 4, 5, 6 та 7 січня. Нагадаємо, що на Новий рік також очікується чотири вихідних дні: з неділі по середу (29 грудня - 1 січня).

Спеціальний режим роботи банків та їхніх установ у цей день визначає Нацбанк.

Вам також буде цікаво, що робити у випадку отримання неіснуючих боргів за електроенергію.

Перевірити будь-яку компанію на благонадійність і здійснювати подальший моніторинг можна з допомогою сервісу CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН. Ви можете перевірити контрагента, який вас цікавить, прямо зараз, оформивши заявку на тестовий доступ до сервісу.

Підписуйтесь на нашу сторінку в Facebook, щоб бути в курсі важливих змін для бізнесу в Україні, а також на розсилку і отримуйте щотижневий дайджест найважливіших ділових новин.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини