Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін запустив сайт про земельну реформу

28 жовтня 2019, 09:45
798
0
Реклама

В Україні запущено інформаційний ресурс, який дає відповіді на актуальні запитання щодо земельної реформи в Україні. Про це повідомляє прес-служба Міністерства розвитку економіки.

Сайт zemelnareforma.info інформує про етапи земельної реформи, надає роз'яснення для землевласників, орендарів та потенційних покупців земельних ділянок сільськогосподарського призначення, наводить цікаву статистику та містить корисні посилання.

Зокрема, на інформаційному порталі сказано, що у 2020 році відкриття ринку землі принесе Україні 1 млрд. грн, що посприяє розвитку фермерства та агровиробництва і збільшенню доходів жителів сіл.

Читайте також:

Кабмін пропонує повністю відкрити ринок землі для іноземців після 2024 року

Українцям обіцяють дешеві кредити на купівлю землі

Держреєстратор повідомить власника про дії з його нерухомістю

Уберегти майно від рейдерів допоможуть сервіси SMS-маяк і SMS-маяк Земля, за допомогою яких можна оперативно дізнатися про зміни в реєстрі нерухомості (через SMS - повідомленняv, електронним листом, або ж через повідомлення в кабінеті користувача).

Підписуйтесь на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі важливих змін для бізнесу в Україні, а також на розсилку та отримуйте щотижневий дайджест найважливіших ділових новин!

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини