Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Вебінар про розвиток юридичного бізнесу від ЛІГА:ЗАКОН

28 листопада 2019, 08:50
1355
0
Реклама

5 грудня (четвер) з 18:30 до 20:30 відбудеться вебінар на тему: «Маркетинг. Стратегія. Позиціонування. Залучення потенційних клієнтів»

В рамках вебінару будуть висвітлюватися наступні питання:

- У чому різниця між успішними і «дорогими» адвокатськими об'єднаннями та всіма іншими?

- Хто ви і чому клієнт повинен вибрати саме вас?

- Чи є у вас стратегія розвитку?

- Основні помилки при просуванні адвокатського об'єднання

- Чи потрібен digital адвокатам та адвокатським об'єднанням?

- Якого контенту від адвокатів чекають потенційні клієнти

- Як прогнозувати і ловити «інформаційні хвилі», щоб PR був максимально ефективним

- Робота з потенційними і неактивними клієнтами: чому контент дуже важливий?

- Як писати матеріали для осіб, які приймають рішення

- Складання контент-плану за участю всіх юристів об'єднання

- Питання/відповіді

Для кого вебінар: Вебінар орієнтований на приватнопрактикуючих адвокатів і власників невеликих адвокатських об'єднань, в т.ч. і регіональних. В рамках вебінару адвокати отримають базові знання про маркетинг від спеціаліста-практика, який працює на юридичному ринку 9 років, був радником і партнером в юридичних фірмах, корпоративним і приватнопрактикуючим юристом.

Про що поговоримо: Ми поговоримо про особистий бренд, стратегії розвитку адвокатського об'єднання, основні помилки, які допускають адвокати при використанні різних інструментів маркетингових комунікацій і залученні клієнтів, чому «сарафанне» радіо та сучасні інструменти digital-комунікацій це не взаємовиключні поняття, а інструменти, які можуть і повинні доповнювати один одного. Також ми обговоримо чому контент це «паливо» для розвитку бізнесу адвоката, поговоримо про те, як можна підвищити ефективність PR-активностей, як особистих, так і адвокатського об'єднання, і що читають особи, які приймають рішення.

Навіщо? Взявши участь в даному вебінарі, у вас з'явиться розуміння в якому напрямку необхідно рухатися для того, аби адвокатське об'єднання розвивалося за рахунок ефективного використання сучасних інструментів маркетингових комунікацій.

Спікер: Олександр Липський, керівник напрямку «Бізнес» компанії «ЛІГА:ЗАКОН», голова Комітету сприяння малому та середньому бізнесу Київської торгово-промислової палати, член координаційної ради з розвитку підприємництва при Київській міській державній адміністрації.

Детальніше про захід та реєстрація

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини