Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні з’явився Офіс боротьби з рейдерством

20 грудня 2019, 16:45
1275
0
Реклама

18 грудня відбулося відкриття Офісу протидії рейдерству - нового механізму захисту прав власників. Про це повідомляє Урядовий портал.

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук повідомив, що основне завдання Офісу - блокування «чорних реєстраторів», усунення слабких місць у реєстрах та законодавстві, переведення даних в електронну форму та посилення надійності авторизації при здійснені транзакцій. Завдання Офісу - продовжувати роботу по захисту майнових прав громадян та реагувати на заяви протягом доби. Зараз заявки, які потребують швидкого реагування, розглядаються до 5 днів.

«Це так званий маленький адміністративний суд. Кожна людина, чиї права власності порушено, може сюди звернутися», - написав про Офіс Гончарук у своєму Telegram-каналі.

Офіс працюватиме прозоро, ефективно, чесно і за його роботою зможе спостерігати кожен. На цьому наголосив Міністр юстиції України Денис Малюська. За його словами, Офіс є одним із найуспішніших проектів у боротьбі з рейдерством.

Уберегти майно від рейдерів допоможуть сервіси SMS-маяк і SMS-маяк Земля, за допомогою яких можна оперативно дізнатися про зміни в реєстрі нерухомості (через SMS - повідомленняv, електронним листом, або ж через повідомлення в кабінеті користувача).

Нагадуємо, що до 28 грудня діють знижки до 40% на продукти від ЛІГА:ЗАКОН!

Читайте також:

- Як працює інститут бізнес-омбудсмена в Україні: ще один спосіб захиститися від незаконного тиску держорганів на бізнес

- Рейдерське захоплення: як захистити свою нерухомість

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини