Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Розрахувати розмір майбутньої пенсії можна онлайн

3 січня 2020, 13:47
35853
1
Реклама

В особистому кабінеті на порталі електронних послуг ПФУ вже доступний Пенсійний калькулятор.

Доступ до вказаного сервісу здійснюється з використанням кваліфікованого електронного підпису (раніше - ЕЦП).

Новий сервіс дає змогу розрахувати пенсію за віком. При обчисленні страхового стажу та заробітної плати використовуються дані, що містяться в електронних реєстрах Пенсійного фонду.

Крім того, користувачі можуть самостійно ввести дані щодо періодів трудової діяльності, що враховуються до стажу роботи.

За результатами розрахунку надається сума розрахованої пенсії та формується протокол, який містить інформацію про всі складові такого розрахунку (помісячний розрахунок заробітної плати та страхового стажу, індивідуальні коефіцієнти тощо).

Зверніть увагу! Сервіс не враховує зростання середньої заробітної плати у наступні роки та рівень інфляції і дозволяє оцінити прогнозний розмір пенсії в діючих умовах і цінах.

Як підвищаться пенсії в грудні читайте тут

Перевірити будь-яку компанію на благонадійність можна з допомогою сервісу CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН. Ви можете перевірити контрагента, який вас цікавить, прямо зараз, оформивши заявку на тестовий доступ до сервісу.

Підписуйтесь на нашу сторінку в Facebook, щоб бути в курсі важливих змін для бізнесу в Україні, а також на розсилку і отримуйте щотижневий дайджест найважливіших ділових новин.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини