Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПриватБанк запустив новий сервіс для грошових переказів

Реклама

З платіжної картки VISA будь-якого банку світу тепер можна миттєво перерахувати гроші на картку ПриватБанку через Приват24. Про це повідомляє прес-служба банку.

Для переказу коштів не обов'язково бути клієнтом ПриватБанку або реєструватися в Приват24.

У банку зазначають, що цей сервіс буде зручним для українців, що працюють за кордоном, фрилансерів та родичів, які проживають за кордоном.

Надіслати переказ з іноземною картки VISA на картку ПриватБанку можна в доларах, євро або гривні через Інтернет-банк Приват24 або додаток Privat24 для Android. Щоб переказати гроші, достатньо знати лише номер картки отримувача. Безпеку операції гарантує технологія Verified by VISA.

Тариф за р2р-переказ з іноземних карток становить 3% від суми. Найближчим часом цей сервіс буде доступний і для iOS-версії Privat24.

Спростити процес сплати податків та подачу звітності до держорганів допоможе бот-бухгалтер ReporTax для ФОП. ReporTax показує податкову заборгованість та дозволяє її cплатити.

Нагадаємо, IT-спеціалістам та дизайнерам на фрілансі не доведеться використовувати РРО

До чого готуватися ФОПам: головні нововведення законів про РРО

Підписуйтеся на нашу сторінку в Facebook, щоб бути в курсі важливих змін для бізнесу в Україні, а також на розсилку і отримуйте щотижневий дайджест найважливіших ділових новин.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини