Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ТОП-10 новин для автомобілістів

22 січня 2020, 15:38
2490
0
Реклама

1. В електронному кабінеті водія з'явилася нова послуга

Щоб штрафи від фото- і відеофіксації правопорушень не доводилося платити власникам автомобілів, які не керували ним, потрібно вказати належного користувача авто.

Детальніше

2. З 1 січня діють підвищені штрафи за нерозмитнені евробляхі

У разі перевищення терміну тимчасового ввезення або транзиту більш ніж на тридцять діб, а також втрати автомобіля, передбачений штраф 170 тис. грн або конфіскація авто.

Детальніше

3. Податки від продажу автомобілів збільшили більш ніж втричі

Згідно з внесеними змінами в ПК, збільшена ставка оподаткування доходу від продажу третього та наступних автомобілів

Детальніше

4. Штрафи за неправильне паркування можуть збільшити в сім разів

Народні депутати пропонують посилити відповідальність за порушення правил зупинки, стоянки транспортних засобів, а також змінити процес фіксації фактів порушення паркування. Відповідний законопроект № 2628 зареєстрований у ВР.

Детальніше

5. Нові рахунки для оплати штрафів за порушення ПДР

МВС нагадує про зміну з 2020 року реквізитів для оплати адміністративних штрафів у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху. За старими реквізитами банківські установи кошти не зараховують.

Детальніше

На Платформі ЛІГА:ЗАКОН з'явився новий сервіс - Національний юридичний каталог України Liga:BOOK. Сервіс створений для юристів, а також для тих, хто хоче скористатися юридичні послуги.

6. Бензин дозволили заправляти у пластикові каністри

Кабмін оновив Правила роздрібної торгівлі нафтопродуктами. Документом врегульовано порядок роздрібної торгівлі нафтопродуктами на АЗС, а також вимоги щодо дотримання прав споживачів щодо належної якості нафтопродуктів, безпеки і рівня торгового обслуговування.

Детальніше

7. Чи поширюється пільговий режим ввезення електромобілів на гібриди

У прес-службі Офісу великих платників податків надали роз'яснення щодо того, чи потрібно платити податок на автомобілі, які одночасно оснащені і електричним, і двигуном внутрішнього згоряння.

Детальніше

Вирішили відкрити власний бізнес? Нагадаємо, що за допомогою PatentBot - інноваційного партнерського сервісу ЛІГА:ЗАКОН - можна онлайн реєструвати торгові марки в Україні, ЄС та США. Сервіс доступний цілодобово. Ознайомитися з сервісом можна за посиланням.

8. З 1 січня змінилися ставки зборів за першу держреєстрацію авто

У зв'язку з встановленням прожиткового мінімуму для працездатних осіб, змінилися відповідні ставки збору на обов'язкове державне пенсійне страхування при першій реєстрації автомобіля.

Детальніше

9. В Україні планують повернути обов'язковий техогляд автомобілів

Міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив про намір повернути обов'язковий технічний огляд автомобілів в Україні. Він зазначив, що протягом декількох років повинен бути введений обов'язковий огляд для всіх транспортних засобів.

Детальніше

10. Депутати знову пропонують збільшити штрафи за порушення ПДР

Нардепи від партії «Слуга народу» зареєстрували в Раді чотири законопроекти, якими вносяться зміни до КУпАП щодо порушень правил дорожнього руху. Зміни стосуються безпеки пішоходів в темний час доби. В норми проектів зобов'язують їх носити одяг зі світловідбиваючими елементами в темний час доби, а за невиконання вимог передбачений штраф.

Детальніше

Пропонуємо ознайомитися з графіком заходів Академії ЛІГА:ЗАКОН

Підписуйтесь на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі важливих змін для бізнесу в Україні, а також на розсилку та отримуйте щотижневий дайджест найважливіших ділових новин!

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини