Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЖКГ

Киянам у січні зменшать тариф на опалення та гарячу воду

12 лютого 2020, 09:44
1040
2
Реклама

Як повідомляється на офіційному сайті «Київтеплоенерго» , тарифи на опалення знизились на 18%, а на гарячу воду - на 16%. Такі послаблення пов'язані з тим, що ціни на опалення і гарячу воду встановлюються у відповідності з актуальною ціною газу в розрахунковому періоді. Це встановлено постановою Кабміну №1082.

У січні в будинках з лічильниками вартість 1 Гкал теплової енергії становить 1356,62 грн/Гкал - замість встановленої тарифом вартості 1654,41 грн/Гкал. Для будинків без лічильників вартість опалення 1 кв.м складає 29,93 грн/кв.м при нормативному тарифі 38,5 грн/кв.м. Вартість 1 куб. м гарячої води також зменшилась приблизно на 16 грн.

Точна сума перерахунку в платіжках зазначена окремим рядком в платіжках за січень, які кияни отримають в лютому. Загалом у січні перерахунок за спожиті послуги становить 326 млн грн. На сьогодні це найбільший показник в Україні.

Проте, нещодавно НКРЕКУ ухвалила рішення про підвищення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, тож незабаром платіжки знов стануть більше.

Уберегти майно від рейдерів допоможуть сервіси SMS-маяк і SMS-маяк Земля, за допомогою яких можна оперативно дізнатися про зміни в реєстрі нерухомості (через SMS - повідомленняv, електронним листом, або ж через повідомлення в кабінеті користувача).

Читайте також:

Запроваджуються нові правила гарячого водопостачання

Пільги і субсидії за два місяці донарахують автоматично

Підписуйтесь на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі важливих змін для бізнесу в Україні, а також на розсилку та отримуйте щотижневий дайджест найважливіших ділових новин!

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини