Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як оцінити ризики у бізнесі

Реклама

Четвертий щорічний Форум юридичних директорів відбувся 20 лютого у Києві. Діловий захід передбачав отримання нових знань про українські та іноземні практики та законодавчі ініціативи. Програма Форуму включала виступи представників бізнесу та світових юридичних експертів вищого рівня, серед яких був спікер української ІТ-компанії ЛІГА:ЗАКОН Андрій Кравченко.

Андрій Кравченко

Він представив продукти компанії, які допомагають управляти потенційними ризиками та вирішувати щоденні проблеми бізнесу. Такі комплексні цифрові рішення ЛІГА:ЗАКОН як Semantrum, SMS-маяк, CONTR AGENT, Verdictum є тими сучасними інструментами, які дозволяють бізнес-спільноті тримати руку на пульсі та бути першими.

Андрій Кравченко поділився з учасниками Форуму цінною інформацією, яка стосувалася оцінки ризиків у бізнесі та того, як уникнути зайвих витрат.

Оскільки питання захисту бізнесу є одним з найгостріших на сьогодні, учасники Форуму охоче цікавилися наступним:

- чи можливо видалити дані про себе у різних пошукових системах (Google, Яндекс тощо)

- що слід вважати набором відкритих даних про особу чи компанію,

- як працює механізм захисту інформації особистих даних,

- чи не ускладнюється робота сервісів по типу CONTR AGENT через законодавчі обмеження,

- яку саме інформацію про своїх партнерів та конкурентів можна знайти завдяки продуктам компанії ЛІГА:ЗАКОН та багато інших запитань.

Правила ведення бізнесу лишаються незмінними вже багато століть. Саме тому, завершуючи свій виступ, Андрій Кравченко наголосив, що сервіси компанії ЛІГА:ЗАКОН спрямовані на забезпечення безпеки ведення бізнесу. Він порівняв продукти компанії ЛІГА:ЗАКОН із тактиками, описаними у відомому давнокитайському трактаті «Мистецтво війни», який є обов'язковим для вивчення у всіх бізнес-школах.

«Це своєрідна розвідка, яка дає змогу вивчити сильні та слабкі сторони супротивника і вже виходячи з наявності таких знань швидко приймати ті чи інші бізнес-рішення. Якщо знаєш супротивника і знаєш себе - бийся хоч сто разів, небезпеки не буде. Якщо знаєш себе, а його не знаєш - один раз переможеш, а інший програєш. Якщо ж не знаєш ні себе, ні супротивника - кожен раз під час боротьби ти будеш програвати».

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини