Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЛІГА:ЗАКОН в «Дії»: компанія розвиває онлайн-платформу для підприємців «Дія.Бізнес»

28 лютого 2020, 15:15
952
0
Реклама

Компанія ЛІГА:ЗАКОН стала офіційним партнером Міністерства цифрової трансформації України та взяла активну участь у розвитку онлайн-платформи для підприємців «Дія.Бізнес». На основі своїх ІТ-продуктів, використовуючи багаторічний досвід та знання, ЛІГА:ЗАКОН створює комфортні умови для розвитку українського підприємництва.

Сьогодні відбулося представлення онлайн-платформи «Дія.Бізнес», на якій доступні каталог ідей для бізнесу, різноманітні шаблони по відкриттю своєї справи, перелік необхідних документів, а також онлайн-консалтинг для підприємців.

Портал працюватиме у двох напрямках: інформаційна платформа и служба онлайн-консультацій. Завдяки онлайн-платформі можна буде знайти перелік сервісів і програм підтримки, отримати інші корисні кейси.

Компанія ЛІГА:ЗАКОН підтримує діджиталізацію бізнесу і виступає за системний і усвідомлений підхід до його ведення. Саме тому на онлайн-платформі «Дія.Бізнес» компанія ЛІГА:ЗАКОН надає безкоштовний доступ до ряду сервісів і можливостей. Також представлено користування платними продуктами з більш широким функціоналом.

На онлайн-платформі можна буде знайти довідник, який містить набір рекомендацій у форматі питання-відповідь. Все, що цікавить малий та середній бізнес можна буде знайти саме тут. ЛІГА:ЗАКОН надасть інформаційну підтримку практично по всім бізнес-напрямкам, які цікавлять: юридичний, податковий, маркетинговий, ІТ-напрямок тощо. На сьогодні, ЛІГА:ЗАКОН є єдиним партнером, який надає юридичний контент на онлайн-платформі «Дія.Бізнес».

Окрім того, особлива увагу приділена питанню ризиків: як їх уникнути і як запобігти непередбачуваним ситуація та правильно реагувати у випадку їх виникнення.

Українська продуктова ІТ-компанія ЛІГА:ЗАКОН завжди готова підтримати українських підприємців та сприяти розвитку і успішному веденню їхнього бізнесу.

Читайте також:

Як буде виглядати електронний паспорт українця

В Україні запрацювала "Держава у смартфоні"

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини