Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Українські бізнесмени розвинули взаємовигідну економічну співпрацю із зарубіжними країнами

Реклама

Понад 30 посольств, 123 представники бізнесу, інвестори, актив столиці та сотні бізнес-контактів - у Київській торгово-промисловій палаті відбулось спільне засідання підприємців та Міжнародного Трейд-клубу.

Це унікальна нагода для українського бізнесу презентувати свої експортні та інвестиційні пропозиції, за короткий термін отримати важливу практичну інформацію про можливості працювати на різних ринках.

Кожна компанія отримала нагоду протягом 2-х годин безпосередньо поспілкуватися з представниками зарубіжних амбасад щодо експорту своєї продукції, можливостей інвестицій у розвиток виробництва та подальшої взаємовигідної співпраці. Отримані матеріали іноземні дипломати використають для підготовки пропозицій представникам уряду та бізнесу своїх країн.

Київська торгово-промислова палата вже 18-ий рік поспіль проводить засідання Міжнародного Трейд-клубу. За словами президента Палати Миколи Засульського, такий формат є точкою об'єднання та комунікації торгових й економічних радників посольств з українськими експортерами, а результативність роботи відображується в поліпшенні міжнародного іміджу України, позитивній динаміці зростання внутрішнього торговельного обороту регіонів.

«З огляду на виклики часу, представники українського бізнесу шукають нові маршрути і напрямки, тому Київська Палата робить все можливе для того, щоб створити умови і допомогти їм освоювати нові перспективні ринки. Ми користуємося першою-ліпшою нагодою щоб сказати світові, що українська продукція - якісна, конкурентоспроможна і з нами можна співпрацювати», - наголосив Микола Засульський.

У рамках заходу відбулось пленарне засідання за участі представників постійних країн-інвесторів, столичної влади й урядовців. Говорили про розвиток країни на найближчі 5 років і що повинна зробити влада, щоб інвестори активніше вкладали гроші у вітчизняні підприємства.

Володимир Слончак, заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень, підкреслив, що на сьогодні столиця є лідером інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності в Україні. «У місті зосереджено понад 33% капітальних інвестицій та понад 52% прямих іноземних інвестицій. Столиця сьогодні - це надійний партнер, який виконує свої зобов'язання і надає всі можливості для рівного, відкритого партнерства. Так, попереду в нас багато роботи, і я вдячний відтепер бути частиною торгової і промислової сфери столиці», - наголосив Володимир Слончак.

Захід в черговий раз підтвердив, що Київ залишається одним із найважливіших торговельних регіонів на карті країни та світу. Організатори переконані, що подібні зустрічі покращують інвестиційний імідж України у світі, а це додаткові інвестиції та збільшення експорту нашої продукції.

Пропонуємо ознайомитися з графіком заходів Академії ЛІГА:ЗАКОН

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини