Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

17 тис. штрафу за порушення правил карантину не міф: перше судове рішення

Реклама

Сьогодні, 20 березня, Шевченківським районним судом міста Києва була розглянута справа за порушення правил щодо карантину людей.

Про це повідомила прес-служба суду.

Судом було встановлено, що жителька міста Києва здійснювала продаж продуктів харчування з рук у невстановленому місці, чим допустила порушення санітарно-протиепідемічних правил у період дії карантину.

За результатами розгляду справи, особу визнано винною у вчиненні адміністративного правопорушення передбаченого ст. 443 Кодексу України про адміністративні правопорушення та накладено адміністративний штраф у розмірі 17 тиc. гривень.

Забезпечте себе надійною базою для підготовки до судових спорів та перевірок на підприємстві та створення договорів будь-якої складності та тематики, робіть детальний аналіз судової практики щодо необхідних питань і швидко реагуйте на типові юридичні ситуації та майте завжди під рукою повну правову картина дня, судові рішення з правовими позиціями ВС та алгоритми дій у різноманітних ситуаціях разом з АНТИКРИЗОВИМ ПАКЕТОМ від ЛІГА:ЗАКОН.

Нагадуємо, у Києві з 18 березня заборонили роботу ринків через загрозу поширення коронавірусної інфекції. Моніторити ринкові мережі міста для недопущення несанкціонованої роботи буде Департамент промисловості та розвитку підприємництва, районні держадміністрації спільно з Нацполіцією.

Також читайте:

Чи готовий Київ до коронавіруса: безкоштовна перевезення медиків на таксі та нові швидкі.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини