Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Bank of America: «Робочі місця будуть втрачені, багатство буде знищено»

22 березня 2020, 11:11
439
0
Реклама

У четвер Bank of America, який входить в четвірку найбільших банків США, попередив інвесторів, що рецесії, викликаної коронавірусів, вже неможливо уникнути - вона вже тут. про це повідомляється на порталі CNBC.

«Ми офіційно заявляємо, що економіка впала в рецесію», - пише економіст Bank of America Мішель Мейер. «Робочі місця будуть втрачені, багатство буде знищено, а довіра - підірвана» - заявив він.

Згідно з очікуваннями Bank of Americа, економіка впаде в другому кварталі 2020 року, скоротившись на 12%. ВВП за весь рік скоротиться на 0,8%.

Bank of America оцінив величину економічного шоку через призму ринку праці. За їхніми даними, рівень безробіття збільшиться майже вдвічі: приблизно 1 мільйон робочих місць буде скорочуватись кожен місяць в другому кварталі 2020 року, що в цілому становить 3,5 мільйона звільнених працівників.

Проте. незважаючи на песимістичні прогнози, економіст Мішель Мейер заявляє, що хоч це і серйозне зниження, воно буде досить коротким.

Тримати бізнес під контролем у період кризи важко, та на такий випадок ми підготували спеціальний захист у вигляді комплексного АНТИКРИЗОВОГО пакету ІТ-продуктів від ЛІГА:ЗАКОН. За допомогою продуктів від ЛІГА:ЗАКОН ви з вашою командою зможете залишатися продуктивними та спільно працювати з інформаційно-правовим полем для уникнення зовнішніх ризиків, володіти актуальними даними про ваших партнерів, клієнтів та конкурентів. Обрати даний пакет можна ТУТ.

Розрізняйте фейкові новини та відслідковуйте інформацію з надійних джерел у системі Semantrum. Система моніторить понад 20 телеканалів, 1 800 інтернет та друкованих ЗМІ, 15 радіостанцій у реальному часі. Замовте тестовий доступ до системи Semantrum на 14 днів та забезпечте себе достовірною інформацією.

Читайте також:

Податківці зупинили перевірки столичних підприємців

Податкові канікули для ФОП під час карантину

Бізнес в період форс-мажору: ТОП-5 особливостей

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини