Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Перелік ліків для боротьби з поширенням коронавірусу, які звільнили від ввізного мита і ПДВ

Реклама

Кабмін постановою від 20 березня № 224 затвердив перелік лікарських засобів, медичних виробів та медичного обладнання, необхідних для здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій коронавірусної хвороби (COVID-19), які звільняються від сплати ввізного мита та операції з ввезення яких на митну територію України звільняються від оподаткування податком на додану вартість.

До переліку увійшли антибіотики, вітаміни, протизапальні та жарознижувальні препарати, дезінфекційні засоби і антисептики, медичне обладняння тощо

Детальніше з переліком можна ознайомитися за посиланням

Митне оформлення таких товарів здійснюється першочергово, а плата за виконання митних формальностей поза місцем розташування митних органів або поза робочим часом, установленим для них, не справляється.

Тримати бізнес під контролем у період кризи важко, та на такий випадок ми підготували спеціальний захист у вигляді комплексного АНТИКРИЗОВОГО пакету ІТ-продуктів від ЛІГА:ЗАКОН. За допомогою продуктів від ЛІГА:ЗАКОН ви з вашою командою зможете залишатися продуктивними та спільно працювати з інформаційно-правовим полем для уникнення зовнішніх ризиків, володіти актуальними даними про ваших партнерів, клієнтів та конкурентів. Обрати даний пакет можна ТУТ.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини