Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Який бізнес зможе отримати кредитні канікули в період карантину

Реклама

Національний банк змінює постанову № 351, щоб спростити банкам надання бізнесу, який постраждав від режиму карантину, кредитних канікул.

Про це заявила перша заступниця голови НБУ Катерина Рожкова під час круглого столу «Банківська система в умовах всеукраїнського карантину. До чого готуватись українцям?», проведеного «Фінансовим клубом» онлайн в режимі Skype-зв'язку.

Пані Рожкова зазначила, що кредитні канікули - для тих українців і бізнесу, які реально постраждали від зупинки, тимчасової зупинки або часткової зупинки бізнесу. Решта компаній мають продовжувати обслуговувати отримані кредити.

Вона нагадала, що кредитні канікули - це не прощення процентів чи тіла кредиту, а лише відстрочка платежу (у тому числі і процентів) у часі.

За матеріалами Finance.ua.

Тримайте руку на пульсі актуальної правової картини дня з усіма нововведеннями, використовуйте підбірку ситуацій для оперативного реагування на будь-які зміни і майте доступ до повної бази нормативних документів на будь-яку дату, в т.ч. регулюючих роботу компаній в умовах корона-кризи, карантинів, надзвичайних станів разом з системами ЛІГА:ЗАКОН.

Спробуйте тестовий доступ до систем ЛІГА:ЗАКОН за посиланням, об'єктивно оцінюйте будь-яку ситуацію і приймайте тверді і зважені рішення вже сьогодні.

Також читайте:

Куди малому і середньому бізнесу звертатися за підтримкою в період карантину;

За які порушення Податкового кодексу бізнес штрафуватимуть під час карантину;

Які права у працівників під час карантину;

Податківці рекомендують подавати звітність через Інтернет.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини