Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У якому випадку бізнес може не платити за оренду в період карантину

Реклама

Депутати Київради схвалили рішення про надання 50-% пільги для малого та середнього бізнесу на сплату за оренду комунального майна на період обмежувальних заходів у зв'язку з вірусом COVID-19. Така пільга діятиме до 31 липня.

Про це повідомили у прес-службі Віталія Кличка.

У разі неможливості використання об'єкта (так само тимчасово - до 31 липня) вирішено звільнити орендарів комунального майна від оплати за договорами оренди (фактично підприємці сплачуватимуть символічну 1 гривню).

З ініціативою такого рішення виступив мер столиці Віталій Кличко з метою підтримки малого та середнього бізнесу, що є найбільш незахищеним в ситуації суворих обмежувальних заходів, запроваджених у столиці.

Тримайте руку на пульсі актуальної правової картини дня з усіма нововведеннями, використовуйте підбірку ситуацій для оперативного реагування на будь-які зміни і майте доступ до повної бази нормативних документів на будь-яку дату, в т.ч. регулюючих роботу компаній в умовах корона-кризи, карантинів, надзвичайних станів разом з системами ЛІГА:ЗАКОН.

Спробуйте тестовий доступ до систем ЛІГА:ЗАКОН за посиланням, об'єктивно оцінюйте будь-яку ситуацію і приймайте тверді і зважені рішення вже сьогодні.

Також читайте:

Відновлено роботу ветклінік і зоомагазинів: що ще дозволив Кабмін;

Малий і середній бізнес отримав "кредитні канікули" від Приватбанку;

Куди малому і середньому бізнесу звертатися за підтримкою в період карантину;

За які порушення Податкового кодексу бізнес штрафуватимуть під час карантину.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини