Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Фонд соцстраху розширив перелік страхових випадків

Реклама

На період його дії Фонд соціального страхування України здійснюватиме виплати за листками непрацездатності за розширеним переліком страхових випадків.

Про це повідомили у віснику ДФС.

Тримайте руку на пульсі актуальної правової картини дня з усіма нововведеннями, використовуйте підбірку ситуацій для оперативного реагування на будь-які зміни і майте доступ до повної бази нормативних документів на будь-яку дату, в т.ч. регулюючих роботу компаній в умовах корона-кризи, карантинів, надзвичайних станів разом з системами ЛІГА:ЗАКОН.

Спробуйте тестовий доступ до систем ЛІГА:ЗАКОН за посиланням, об'єктивно оцінюйте будь-яку ситуацію і приймайте тверді і зважені рішення вже сьогодні.

Крім того, у повідомлені зазначили, що наразі Міністерством охорони здоров'я, Міністерством соціальної політики та ФССУ готуються зміни до Інструкції про порядок видачі документів, що засвідчують тимчасову непрацездатність громадян.

Змінами буде визначено порядок видачі лікарняних листків особам на період перебування їх у закладах охорони здоров'я, а також на самоізоляції під медичним наглядом у зв'язку з проведенням заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), а також локалізацію та ліквідацію її спалахів та епідемій.

Фінансування матеріального забезпечення і страхових виплат за загальними підставами також продовжується у штатному режимі.

Розрізняйте фейкові новини і відстежуйте інформацію з надійних джерел в системі Semantrum. Система відстежує понад 20 телеканалів, 1 800 інтернет і друкованих ЗМІ, 15 радіостанцій в реальному часі. Замовте тестовий доступ до системи Semantrum на 14 днів і забезпечте себе достовірною інформацією.

Лікарняний під час карантину: особливий порядок видачі листків і оплати

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини