Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Киян штрафують за порушення карантину

Реклама

Поліція міста Києва склала вже 574 адміністративних протоколи на порушників обмежувальних заходів. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

За першими п'ятьома протоколами до бюджету стягнуто 91 800 гривень.

«Також порушили одне кримінальне провадження за поставлення особи в небезпеку зараження вірусом. Та три кримінальних провадження за порушення карантинних обмежень», - наголосив мер Києва.

У Києві працює Моніторинговий центр з протидії поширенню COVID-19. До групи ризику, що контролює центр, увійшли майже 40 тисяч киян (які прибули з країн із великим розповсюдженням вірусу, та ті, хто контактував з хворими).

Центр здійснює моніторинг дотримання визначеними категоріями правил самоізоляції або обсервації, а ті, хто відмовляється йти на контакт з центром, матимуть справу з правоохоронцями.

Нагадаємо, у Києві встановлено нові протиепідемічні обмеження

Візьміть під контроль усі ризики, з якими зіштовхується ваша компанія. Спробуйте LIGA360 - екосистему хмарних продуктів ЛІГА:ЗАКОН для ефективної роботи бізнесу в умовах кризи. LIGA360 інтегрувала всі продукти компанії ЛІГА:ЗАКОН в єдиний інформаційний простір, щоб об'єднати всю команду для спільного управління ризиками та пошуку нових можливостей в режимі віддаленої роботи.
Національна поліція також звітує про перші зафіксовані порушення карантину.

У патрулюванні задіяно сім тисяч співробітників. Найбільше протоколів складено у Дніпропетровській, Львівській, Одеській областях та у місті Києві. Так, правоохоронці виявили 14 правопорушників, які відвідували парки та сквери. Ще  10 адміністративних протоколів складено за порушення умов самоізоляції. Також є перші адмінпротоколи за появу у громадських місцях без масок.

«За виявленні порушення передбачена адміністративна відповідальність за статтею 44-3 КУпАП. Санкція статті передбачає штраф - від 17 до 34 тисяч гривень»,- сказав заступник Голови Нацполіції.

Читайте також: «Противірусні адмінки»: штрафи за порушення карантину та Покарання за порушення правил карантину не уникнути: судові рішення за березень

Не втрачайте важливу інформацію в кризових ситуаціях! Будьте в курсі розкладу судових засідань та завантаженості суддів. Відстежуйте судові справи по контрагентам, аналізуйте Правові позиції та судові рішення. Формуйте власну сильну позицію з системою аналізу судових рішень Verdictum. Отримайте повнофункціональний тестовий доступ за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини