Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Про завантаженість лікарень можна дізнатися онлайн

Реклама

Уряд разом з Міністерством цифрової трансформації запустили важливий проект. Завдяки йому є змога перевірити забезпеченість та готовність медичних закладів протидіяти COVID-19.

Про це повідомили у Телеграм-каналі Прем‘єр-міністра Дениса Шмигаля.

Інформація дашбордів по Україні, областях та по конкретних лікарнях оновлюється щоденно.

Зазначено, що Уряд в режимі реального часу контролює це питання та ухвалює оперативні рішення для максимального забезпечення лікарень. Інформація буде корисна громадськості, волонтерам та представникам місцевої влади.

На сайті також можна дізнатися про те, як захистити себе та рідних, як передається коронавірусна інфекція та що робить влада для допомоги людям у період пандемії.

Важливо!

На порталі розміщено публічну інформацію у формі відкритих даних, щоб кожен міг вільно отримувати, обробляти та публікувати її на власних ресурсах, використовуючи достовірні дані з першоджерела.

Візьміть під контроль усі ризики, з якими зіштовхується ваша компанія. Спробуйте LIGA360 - екосистему хмарних продуктів ЛІГА:ЗАКОН для ефективної роботи бізнесу в умовах кризи. LIGA360 інтегрувала всі продукти компанії ЛІГА:ЗАКОН в єдиний інформаційний простір, щоб об'єднати всю команду для спільного управління ризиками та пошуку нових можливостей в режимі віддаленої роботи.

Також читайте:

Запрацював застосунок для контролю самоізольованих громадян

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини