Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Місцевим органам дозволили зменшувати ставки єдиного податку в 2020 році

Реклама

ДПС продовжує роз'яснювати карантинні нововведення.

Так, податківці повідомили про зміни до ПКУ, запроваджені Законом № 540, які надають органам місцевого самоврядування у 2020 році право прийняти рішення про внесення змін до прийнятого раніше рішення про встановлення місцевих податків та/або зборів щодо зменшення ставок єдиного податку.

Тобто місцевим органам влади надано можливість затверджувати рішення щодо зменшення розмірів фіксованих ставок єдиного податку для платників єдиного податку першої та другої груп у 2020 році.

Такі рішення можуть бути прийняті за більш швидкою процедурою.

Про "карантинні" антикризові зміни читайте у свіжому номері БУХГАЛТЕР&ЗАКОН

Читайте також: нововведення щодо ЄСВ: роз'яснення податкової

Нагадаємо, підприємці, у яких немає оформлених працівників, можуть за допомогою бота-бухгалтера ReporTax розраховувати і платити ЄСВ та єдиний податок, а також складати і подавати звітність.

IT-компанія ЛІГА:ЗАКОН створила на підтримку українського бізнесу екосистему хмарних продуктів LIGA360. Вона поєднує єдиний робочий простір, чат із командою, аналіз законодавства та медійного кола, зміни в діяльності партнерів, клієнтів та конкурентів, можливість сформувати персональне комплексне рішення для свого сегменту та спільно з командою оцінювати бізнес-ризики. 

Ви можете замовити повнофункціональний безкоштовний тестовий доступ до LIGA360 вже зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини