Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Київ виділив кошти на фінансово-кредитну підтримку столичного бізнесу

Реклама

Київ відновив співпрацю із Фондом розвитку підприємництва, а також виділив кошти на фінансово-кредитну підтримку столичного бізнесу. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час прес-конференції.

"Підприємці столиці зможуть отримувати від фонду фінансування на реалізацію інвестпроектів на рівні 13% річних. Місто теж передбачило кошти в бюджеті на фінансово-кредитну підтримку  бізнесу - понад 7 мільйонів гривень", - повідомив Віталій Кличко.

За рахунок цих коштів київським підприємцям компенсуватимуть 50% процентної ставки за кредитним договором. Тобто відсоткова ставка для позичальника становитиме 6,5 %.

До кінця цього року банки-партнери, яких визначає Фонд, зможуть видати близько 200 млн грн кредитів на підтримку та розвиток столичного бізнесу.

Керуйте бізнесом впевнено з LIGA360. Це комплексне рішення для малого бізнесу, що містить тільки найнеобхідніші інструменти для управління для директора та бухгалтера: контроль змін законодавства, перевірка контрагентів, взаєморозрахунки з бюджетом, сигналізація про зміни даних в реєстрах ваших конкурентів і партнерів, а також персональна стрічка новин вашої галузі. Замовляйте тестовий доступ

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини