Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кличко розповів, в яких районах хрущівки знесуть першими

Реклама

У Києві вже заплановано знесення хрущівок у трьох районах.

За словами мера, у міста також є проект, який передбачає повне знесення таких будинків, також це враховує новий Генеральний план Києва.

Як тільки будуть відомі учасники будівництва, комплексно здійснити їх перевірку, залученість у судові справи, сплату податків, можливе включення в санкційні списки допоможе сервіс CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН. Аби оцінити роботу сервісу, є можливість замовити тестовий доступ.

«Велика кількість мікрорайонів в Києві побудовано понад 50-60 років тому. Вони морально застаріли і перебувають у занедбаному стані. Замість цих будинків побудують нові багатоквартирні будинки», - сказав Віталій Кличко.

Планують розпочати з будинків, що знаходяться на території житлового масиву Лісовий Деснянського району в межах вулиць Мілютенка, Шолом-Алейхема, Братиславській і Лісового проспекту.

Також мер сказав, що жителі цих будинків отримають житло з «еквівалентом в 1,5 квартири в нових будинках».

За матеріалами Na chasi.

Читайте також: Як планують оновлювати застарілий житловий фонд: проект

Стежте за новинами вашої галузі? Спробуйте створити свій власний інфопростір в екосистемі LIGA360. Власна стрічка новин і моніторинг з понад 1835 медіа, 20 телеканалів, 15 радіостанцій, 1 800 інтернет-видань і друкованих ЗМІ. Обирайте що читати саме вам! Спробувати LIGA360

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини