Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З картою ПриватБанку можна зняти гроші на касах магазину

Реклама

ПриватБанк запустив в Україні новий сервіс, який дозволяє отримати готівку під час оплати покупок банківською карткою на касі супермаркетів та інших торгових закладів, без необхідності використовувати банкомати.

Про це повідомили на сайті Приватбанку.

Хто може скористатися послугою

Скористатися послугою «Готівка на касі» можуть держателі будь-якої дебетової картки ПриватБанку (зарплатної, студентської, соціальної картки) різних платіжних систем.

Що для цього потрібно

Для того щоб отримати готівку на касі торгової точки, покупцеві необхідно лише оплатити товар банківською карткою та повідомити касиру про бажання зняти готівку. Максимальна сума видачі готівки на одну транзакцію становить 500 грн, незалежно від вартості покупки. Підтвердження такої операції на касі супроводжується введенням PIN-коду банківської картки користувача.

У яких магазинах це можна зробити

На сьогодні отримати готівку з картки ПриватБанку можна у POS-терміналах 65 000 українських торгових точок, які підключено до сервісу “Готівка на касі”.

Стежте за новинами вашої галузі? Спробуйте створити свій власний інфопростір в екосистемі LIGA360. Власна стрічка новин і моніторинг з понад 1835 медіа, 20 телеканалів, 15 радіостанцій, 1 800 інтернет-видань і друкованих ЗМІ. Обирайте що читати саме вам! Спробувати LIGA360

А для того, щоб відстежити згадування про будь-який бренд і відгуки про компанію, скористайтеся модулем системи аналітики та моніторингу медіа-простору Semantrum.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини