Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Подати скаргу на рейдерське захоплення можна онлайн

Реклама

Офіс протидії рейдерству створив для громадян та представників бізнесу онлайн-сервіс для подачі скарг на рішення, дії та бездіяльність державних реєстраторів https://complain.in.ua/

Оскаржити рішення можна:
- державного реєстратора - протягом 60 календарних днів;
- територіального органу Міністерства юстиції - протягом 15 календарних днів.
Час рахується з моменту прийняття рішення або з дня, коли дізналися чи могли дізнатися про порушення своїх прав дією чи бездіяльністю.

Швидко реагувати на спроби рейдерського захоплення в умовах карантину можна за допомогою сервісу SMS-МАЯК, який повідомляє не лише про зміни, що сталися, але і про спроби внести такі зміни. IT-сервіс доступний також в екосистемі LIGA360.

Читайте також:

Агрорейдерство по-українськи: як захистити свою землю

Топ-7 порушень держреєстраторів при реєстрації землі

Рейдери намагалися присвоїти 10 квартир в Києві

Старт земельної реформи, активізація рейдерства та законодавчі зміни потребують постійної роботи на випередження неочікуваних наслідків. ЛІГА:ЗАКОН пропонує комплексний інструмент LIGA360 для агробізнесу, який дає змогу керівнику, юристу та всій команді бути на крок попереду зовнішніх загроз. Рішення містить головні інструменти, які допомагають відстежувати ризики й ухвалювати сильні рішення для втримання лідерських позицій. Обирайте комплекс інформаційно-аналітичних продуктів зі знижкою.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини