Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

IT- бізнесу представили проект "Дія City" : що він передбачає

Реклама

Заступниця міністра фінансів Світлана Воробей взяла участь в панельній дискусії Digital&Tax VII Міжнародного податкового форуму.

Про це повідомили у прес-службі Мінфіну.

Учасникам дискусії розповіли про пропозиції Уряду щодо оподаткування IT-бізнесу та презентували проект «Дія City».

Пані Воробей зазначила, що сьогодні індустрія розвивається лише завдяки існуванню спрощеної системи оподаткування. Тому, з одного боку іноземні інвестори не сприймають малий бізнес як надійних партнерів, а з іншого існує нерівноцінне навантаження на фонд заробітної плати.

«Лише завдяки діалогу ми знайшли компроміс, який полягає у зниженні податкового навантаження на IT-індустрію. Тобто держава знижує ставки податку на доходи фізичних осіб та єдиного соціального внеску до 5% по кожному з цих платежів, а бізнес у свою чергу у разі входження в «Дія City» бере на себе обов'язок наймати ІТ-фахівців на роботу з заробітними платами на рівні 55-60 тис. грн. Таким чином за рахунок збільшення податкової бази нам вдалося домовитись про зменшення податкового навантаження», - розповіла про головні податкові ініціативи пані Воробей.

Для технічного відстеження та постійного моніторингу бренду компанії в мережі рекомендуємо звернути увагу на рольове місце HR в системі LIGA360. IT-екосистема являє собою єдине робочий простір для всієї команди, в тому числі для роботи віддалено. Рішення для HR-менеджера - це набір інструментів для моніторингу трудового законодавства, з усіма новаціями та експертними коментарями, а також модуль системи аналітики та моніторингу медіа-простору Semantrum для відстеження згадок бренду і відгуків про компанію.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини