Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Конференція GRAIN UKRAINE 2020

Реклама

Відома зернова конференція Grain Ukraine відбудеться 10 липня в Одесі в одноденному форматі з лімітованою кількістю гостей та з дотриманням всіх рекомендацій МОЗ.

Організатор конференції Grain Ukraine 2020 року - компанія Ideas First, партнери - компанія ТІС та зерновий термінал Neptune.

Інформаційний партнер - LIGA360 для агробізнесу.

Девіз цього року - Born to Grain.

"Нас так часто запитували про Grain Ukraine, що ми все-таки зважилися провести конференцію цього року. Ринку, особливо під час кризи, треба залишатися на зв'язку. Шануємо рекомендації МОЗ, тому буде тільки один день, обмежена кількість гостей і заходи на відкритому повітрі. Обговоримо роботу земельного ринку після вступу в силу нового закону, квоти на експорт, ситуацію на ринку олії та переробки, інвестиції”, - прокоментував організацію події Андрій Ставніцер, засновник Grain Ukraine, співвласник порту ТІС та зернового терміналу Neptune.

В рамках офіційної програми Grain Ukraine 2020 пройдуть чотири панельні дискусії. Під час панелі, присвяченої ринку землі, експерти та офіційні особи будуть обговорювати новий закон про обіг сільськогосподарських земель та перспективи для інвесторів. Учасники панелі поговорять про те, хто буде допущений до конкуренції за землю і на яких умовах.

На торговій панелі йтиметься про перспективи України в світі та регіоні. Огляд того, що відбувається на основних ринках збуту (Євросоюз, Африка, Азія) і за рахунок чого можливо вигравати конкуренцію сьогодні, - те, чого завжди чекають від цієї панелі. Окрему увагу планується приділити фітосанітарним нормам і невиконанню контрактів з причини пандемії.

Інвестиційна панель Grain Ukraine 2020 дозволить підняти питання інвестиційних перспектив в українському агробізнесі і обговорити кращі на сьогоднішній день програми торгового фінансування аграрного сектора.

Важливим для аграрного ринку залишається питання розвитку інфраструктури. Учасники інфраструктурної панелі дадуть оцінку розвитку річкових перевезень зерна, обміняються думками про поточні програми інвестування в інфраструктурні проекти, обговорять перспективи морського бізнесу.

Завершиться конференція вечірньою програмою.

“Цього року нас чекає більш камерний формат, тому що не зможуть приїхати експерти з-за кордону. Але думаю, що нам вдасться зберегти якість спілкування, заради якого зернотрейдери щороку приїжджають на найбільш атмосферну подію аграрного ринку”, - відмітила Ірина Бондаренко, засновниця Ideas First, співорганізаторка Grain Ukraine.

Організатори будуть дотримуватися всіх вимог МОЗ щодо проведення подібних подій: щільність розміщення людей на майданчику, дезінфекція та провітрювання приміщення, наявність масок, рукавичок і дезінфекторів, температурний скринінг.

Конференція Grain Ukraine - міжнародна галузева платформа для діалогу найбільших представників зернового ринку, керівників українських агропродовольчих компаній, комерційних та інвестиційних банків, логістичних та сировинних компаній, а також технологічних трендсеттерів. Тут обговорюють останні тренди аграрного ринку, розвиток стійких бізнес-моделей і впровадження технологічних агроінновацій.

Більше - на grain-ukraine.com.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини