Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Укрзалізниця планує відновити повноцінне пасажирське сполучення в серпні

Реклама

У разі покращення епідемічної ситуації Укрзалізниця в серпні повноцінно відновить залізничне сполучення.

В.о. голови правління АТ «Укрзалізниця» Іван Юрик повідомив, що Укрзалізниця вже відновила третину поїздів далекого сполучення та приміських.

Пан Юрік зазначив, что наразі до Львова діють такі правила по кількості розміщення пасажирів у вагонах:

- 2 пасажири в купе та СВ;

- у плацкартних - у шаховому порядку.

Також керівник Укрзалізниці закликав пасажирів дотримуватися санітарних норм під час подорожей залізничним транспортом та перебування на вокзалах.

Для посадки в поїзд пасажири обов`язково повинні вдягти захисну маску, а також пройти температурний скринінг при вході на вокзал та при посадці до вагона. З огляду на заходи безпеки пасажирам рекомендовано якнайменше пересуватися по вагонах. Тимчасово у поїздах не пропонуватимуться напої та кондитерські вироби.

Стежите за новинами вашої галузі? Спробуйте створити свій власний інфорпростір в екосистемі LIGA360. Власна стрічка новин і моніторинг з понад 1835 медіа, 20 телеканалів, 15 радіостанцій, 1 800 інтернет та друкованих ЗМІ. Обирайте що читати саме вам! Спробувати LIGA360

Читайте головні новини, аналітичні матеріали та інтерв'ю ЛІГА:ЗАКОН Бізнес тепер у Telegram! Також підписуйтесь на нашу сторінку у Facebook

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини