Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

МАУ зменшила розміри ручної поклажі на деяких рейсах

Реклама

За інформацією на сайті авіакоманії МАУ на рейсах до/з Туреччини, ОАЕ, Італії та Азербайджану змінено правила перевезення ручної поклажі, що направлені на запобігання розповсюдження COVID-19.

Зокрема, з метою прискорення посадки/висадки пасажирів та запобігання їх скупчення, до перевезення в якості ручної поклажі в салоні літака дозволено лише:

  • невелика жіноча/чоловіча сумка;

  • ноутбук/планшет;

  • сумка з речами для немовляти.

Зазначені вище предмети не повинні перевищувати вагу 5 кг та розміри 40х30х10 см. Якщо ручна поклажа не перевищує безкоштовну норму перевезення, що встановлена авіакомпанією МАУ, але не відповідає вимогам, що встановлені державними органами Туреччини, ОАЕ, Італії та Азербайджану, ручну поклажу необхідно буде безкоштовно оформити на стійці реєстрації багажу для перевезення у вантажному відсіку літака. При цьому необхідно вилучити наступні предмети, заборонені до перевезення у вантажному відсіку, але дозволені для перевезення у ручній поклажі: документи, ліки, цінні речі, мобільні телефони та ноутбуки, батарейки, електронні сигарети, сірники і запальнички, та інше.

Нагадаємо, авіаперевізники обмежують провезення ручної поклажі в салонах, тож перед подорожжю варто перевірити інформацію на сайті авіаперевізника.

Крім того, у МЗС розповіли, що треба перевірити перед подорожжю за кордон.

Стежите за новинами вашої галузі? Спробуйте створити свій власний інфорпростір в екосистемі LIGA360. Власна стрічка новин і моніторинг з понад 1835 медіа, 20 телеканалів, 15 радіостанцій, 1 800 інтернет та друкованих ЗМІ. Обирайте що читати саме вам! Спробувати LIGA360

Читайте головні новини, аналітичні матеріали та інтерв'ю ЛІГА:ЗАКОН Бізнес тепер у Telegram! Також підписуйтесь на нашу сторінку у Facebook

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини