Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Депутати пропонують запровадити пільгову ставку ПДВ при ввезенні обладнання для промвиробництва

Реклама

23 липня у Верховній Раді зареєстровано другий законопроект № 3930, з пакету проектів підтримки промисловості, передбачаюче ввезення комплектуючих для виробництва за пільговою ставкою. На даний момент текст законопроекту ще не опублікований.

Про це повідомив у своєму Телеграмм-канеле один з авторів законопроекту Данило Гетманцев.

Раніше депутати пропонували пільгову ставку ПДВ на рівні 7% при ввезенні і постачанні основних засобів (законопроект № 3848).

З текстом цього та інших законопроектів зручно ознайомитися в ІПС ЛІГА:ЗАКОН. Замовити повнофункціональний тестовий доступ можна тут.

Крім того, документом вносяться зміни до статті 291 Податкового кодексу, що зменшують мінімальні межі площ сільськогосподарських угідь та/або земель водного фонду, які мають бути у власності та/або користуванні членів фермерського господарства без набуття статусу юридичної особи.

Пан Гетманцев вказав, що комплексне прийняття вказаних пропозицій зможе простимулювати реальний сектор економіки переоснащувати засоби виробництва для формування високої доданої вартості продукції.

Звітність - не проблема з REPORT. Сервіс онлайн-звітності містить актуальні форми, підказки до заповнення, а також найзручнішу систему керування ПДВ. Замовляйте тестовий доступ на 7 днів та переконайтеся самі.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини